Missie en Vissie

Het Zorgsteun Punt staat voor professionele zorg op maat die samen wordt gevormd met de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten.
Zorg zoals het hoort
Zelfstandig wonen en leven waarbij de cliënt de regie houdt en de nodige zorg en ondersteuning geboden wordt op een manier die past bij de persoonlijke levenssfeer.
Wij willen ons onderscheiden door kwalitatief hoogstaande zorg te bieden voor iedereen, ongeacht leeftijd en ongeacht er een permanente of tijdelijke zorgbehoefte is.
Om deze reden bieden wij onze zorgdiensten ook aan cliënten met een niet-Nederlandse culturele achtergrond. Dit doen wij door zorg te verlenen in eigen taal en met kennis van gewoontes en gebruiken van iedere cultuur.


De ontwikkelingen in de zorg maken dat steeds meer mensen thuis blijven wonen.  Dit betekent ook dat de zorg thuis steeds complexer wordt, vooral voor mensen met dementie, mensen met ziekenhuiszorg of in de palliatieve en terminale fase. We stellen de wens van de klant centraal.
Onze zorgverlening wordt vooral afgestemd op het ziektebeeld van de cliënt en zorgverleners met kennis over de aandoening worden betrokken. Het Zorgsteun Punt zoekt voor haar cliënten altijd de best mogelijke oplossing.

Wij houden hierbij altijd voor de ogen: hoe zouden wij zelf ondersteuning willen krijgen als wij in een afhankelijke situatie komen?

Wij zorgen ervoor dat de medewerkers de juiste opleiding en ervaring hebben om te kunnen voldoen aan uw behoeften en wensen. Wezenlijk is dat zij plezier beleven aan de dienstverlening.

Duurzaamheid
Alle ontwikkelingen in de maatschappij hebben ook gevolgen voor het werken in de zorg. Uiteraard proberen we vanuit de organisatie bij te dragen aan duurzaamheid: Dat doen we als volgt:

  • we gaan zuinig om met materialen en middelen
  • alle verlichting hebben we vervangen door ledverlichting
  • in onze gebouwen zijn er zonneschermen en screens, zodat we de airco uitsluitend gebruiken bij extreme warmte
  • alle ramen zijn voorzien van dubbelglas
  • we scheiden ons afval
Back to top button